Тижні і місяці без води, тепла та світла: Арестович висловився про виклики для українців цієї зими

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що майбутня зима для українців може стати найважчою за останні роки через атаки російських окупантів на енергетичну інфраструктуру.

Олексій Арестович

Олексій Арестович. Фото - uatv.ua

В інтерв’ю російській журналістці Юлії Латиніній радник голови ОПУ припустив, що жителі України цієї зими можуть тижнями та місяцями або повністю залишатися без електрики, водопостачання та тепла, або з великими обмеженнями, повідомляє «НБН».

Арестович наголосив, що, незважаючи на таку проблему, українці вміють виживати та справлятися з такими ситуаціями. Він запитав, як у такому випадку діятиме кремлівський диктатор Володимир Путін, коли його стратегія не дасть результату.

Представник Офісу Зеленського зазначив, що українці «поносять водичку у відрах з бювету», «створять вдома намети зі свічками всередині» та ховатимуться у сховищах, проте не підуть на поводу у диктатора.

Нагадаємо, що колишній нардеп ВРУ Борислав Береза ​​звинуватив прем’єр-міністра Дениса Шмигаля у тому, що уряд погано підготував Україну до сезону холодів. Політик розповів, з якими проблемами можуть зіткнутися громадяни цієї зими.

Exit mobile version