Якщо вони нам вимкнуть світло, ми знайдемо їх за запахом – Зеленський про головну місію РФ на сьогодні

Глава Української держави Володимир Олександрович Зеленський прокоментував масований ракетний обстріл з боку країни-агресора Російської Федерації енергетичної інфраструктури Української держави.

Володимир Зеленський

Зеленський про війну з Росією.

Як інформує «НБН», у своєму інтерв’ю для канадських телеканалів CTV та CBC, Верховний головнокомандувач Збройних сил України Володимир Олександрович Зеленський заявив, що війська Росії завдають удару по енергетичній інфраструктурі нашої країни через те, що на полі бою вони не можуть досягти жодного. успіху.

Дослівно із заяви президента України:

«Головною місією Російської Федерації на сьогоднішній день є те, що вони б’ють нашою енергосистемою. Їхнім завданням є те, щоб українці залишилися без електрики. Вони терористи. Але як сказати, не думаю, що в даний час є привід жартувати, але я хотів би сказати, що їм здається, що якщо вони світло нам вимикають, то ми не знайдемо їх. А знаєте, чому ми їх знайдемо? Тому що вони труси. Вони не можуть нічого вдіяти на полі бою. Вони завдають ударів по мирному населенню. Тому ми знайдемо їх за запахом».

Раніше масовані ракетні удари Україною прокоментував радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.

Exit mobile version