Зеленський назвав Путіна старою людиною, яка не пам’ятає своїх обіцянок і не дотримується слова

Наша країна не має наміру вести жодних переговорів із російським президентом Володимиром Путіним. Адже це стара людина, яка не пам'ятає своїх обіцянок, не тримає свого слова.

Володимир Зеленський

Зеленський про війну з Росією.

Як інформує «НБН», в інтерв’ю канадським телеканалам CTV та CBC Володимир Зеленський сказав:

«Ми говорили вже публічно про те, що якщо Росія проведе «референдуми», якщо вони визнають щось там, якщо почнуть визнавати як «окремі республіки», то наша сторона назавжди припинити вести будь-які переговори з чинним президентом Росії. Бо він не лише міжнародне право порушив, а й решту домовленостей, які були до цього, починаючи з нормандського формату».

За словами Верховного головнокомандувача Збройних сил України, Путін під час нормандської зустрічі стояв на тому, що в Криму був якийсь «референдум», проте Росія начебто не збиралася йти повномасштабною війною, захоплювати землі. А ось ситуація на Донбасі начебто стала наслідком «вирішення людей», і російських військовослужбовців там нібито й не було.

Насамкінець український лідер додав:

«Це все «бла-бла-бла», причому старої людини, яка вже навіть не пам’ятає, де вона давала своє слово, а де не давала. Ось що й відбувається насправді. І тому мені як президенту немає сенсу розмовляти з людиною, яка говорить щось, а вже завтра змінює свою позицію».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Володимир Зеленський озвучив свою вимогу до Росії щодо поновлення переговорного процесу.

Exit mobile version