Як селянські «мобіки» у 1917 році – Піонтковський розповів, хто і коли зруйнує путінський режим

Російський політолог Андрій Піонтковський розповів, хто і коли знесе путінський режим у РФ, і як цьому сприятиме війна проти України та мобілізація.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – ria.ru

В ефірі телеканалу FREEДОМ політичний експерт зазначив, що у громадян країни-агресора зникає бажання воювати, у зв’язку з чим у суспільстві РФ зростає невдоволення діями влади, інформує «НБН».

На думку Піонтковського, росіян, які хотіли воювати проти України, вже поховали, решта громадян не горить бажанням брати участь у «спецоперації».

Уникнути мобілізації змогли люди з грошима, закордонними паспортами та професійними навичками, які дозволять їм працювати за кордоном. Путінськими солдатами стали «робітничо-селянські» росіяни, жителі національних околиць та ув’язнені.

Політолог переконаний, що режим кремлівського диктатора знесуть мобілізовані на війну. Експерт зазначив, що росіяни повернуться додому після поразки «як селянські «мобіки» у 1917 році повернулися з гвинтівками до Петрограда», спровокувавши соціальний вибух та революцію. Він переконаний, що вцілілі окупанти з радістю підуть грабувати Рубльовку та розправлятися із кремлівською владою.

Раніше Піонтковський розповів, який головний убивчий крок зробив російський президент до краху його режиму.

Exit mobile version