Опції «повернутись у січень-2022» немає – Подоляк прокоментував слова Лаврова про готовність до переговорів із Заходом

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував заяву глави Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергія Лаврова про готовність до переговорного процесу із Заходом.

Михайло Подоляк

Михайло Подоляк. Фото – ukranews.com

Міністр закордонних справ країни-агресора звинуватив Київ у тому, що він не йде назустріч Москві, яка нібито ніколи не відмовлялася від переговорів. Тепер Кремль хоче діалог із Заходом, сподіваючись отримати від нього «серйозний підхід», інформує «НБН».

На висловлювання Лаврова відреагував Подоляк у своєму Twitter-акаунті. Представник ОПУ нагадав главі МЗС РФ та іншим російським політикам, і чиновникам, що вони вже не мають опції «повернутися назад у січень 2022 року».

Радник Андрія Єрмака додав, що для Кремля також немає місця за цивілізованим столом переговорів, зокрема з Америкою. Військових злочинців із Росії чекає поразка у війні і суд, де всі отримають свої довічні терміни.

Нагадаємо, що раніше у Держдепартаменті США відреагували на пропозицію Лаврова провести переговори щодо війни в Україні. Представник Держдепу дав зрозуміти, що у Вашингтоні ніхто не розглядатиме заяву російського міністра.

Exit mobile version