Арестович пояснив, навіщо Росія розганяє інформацію про переговори із США

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував заяви з Росії про переговори Кремля зі Сполученими Штатами Америки.

Олексій Арестович

Олексій Арестович. Фото – president.gov.ua

У своєму Telegram-каналі Арестович заявив, що заяви Москви про переговори з Вашингтоном є інформаційною кампанією країни-агресора, за допомогою якої Кремль хоче отримати оперативну паузу для покращення становища окупантів на фронті в Україні, інформує «НБН».

За словами радника голови ОПУ, основний меседж інформаційної операції РФ полягає в тому, що Київ змушуватимуть сісти за стіл переговорів тим, що підтримка Заходу припиниться, на тлі чого українське керівництво скасує рішення про відмову у діалозі з диктатором Володимиром Путіним.

Арестович підкреслив, що такий спосіб тиску на нашу країну не спрацює, крім того Україна не відмовляється від переговорного процесу з Росією при зміні влади в Кремлі та виведенні окупаційних сил РФ з її території.

Представник Офісу Зеленського зазначив, що, по суті, російська влада пропонує Києву ультиматуми, які не розглядають як теми для обговорення. Крім того, для західних країн підтримка перемоги українців є репутаційним завданням, яке не передбачає відмови від надання військової допомоги.

Раніше аналітики американського Інституту вивчення війни заявили про зниження ядерної ритоки Кремля та пояснили, з чим це пов’язано.

Exit mobile version