Зеленський прокоментував заяву Росії про відведення військ із Херсона

Глава держави Володимир Зеленський відреагував на заяву міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу про відведення окупаційних сил Путіна із Херсона.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський. Фото – president.gov.ua

У вечірньому відеозверненні у середу, 9 листопада, президент прокоментував повідомлення про відступ російських загарбників із Херсона. За словами Зеленського, в інформаційному просторі багато радості з цього приводу, проте емоції українців зараз мають бути стриманими, інформує «НБН».

Глава держави зазначив, що українські захисники йдуть у контрнаступ на півдні обережно і без зайвого ризику, щоб просуватися з найменшими втратами.

Лідер нації підкреслив, що ворог просто так звідкілясь не піде, якщо не відчує силу. Росіяни не роблять ЗСУ подарунків та «жестів доброї волі», Україна відвойовує свої території. Зусиллями ЗСУ будуть деокуповані Херсон, Каховка, Донецьк та інші міста нашої країни.

Раніше розставив акценти щодо втечі росіян із Херсона радник керівника Офісу президента Олексій Арестович. Він розповів про ситуацію на Правобережжі та спрогнозував подальший розвиток подій.

Exit mobile version