Падіння ракет у Польщі: в ОПУ вказали на єдиного винного в інциденті

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував падіння уламків ракет на території Польщі. Він вказав на єдиного винного в інциденті.

Падіння уламків ракет у Польщі

Падіння уламків ракет у Польщі. Фото – wiadomosci.onet.pl

Спілкуючись із представниками ЗМІ, радник Андрія Єрмака поклав повну відповідальність на Російську Федерацію за падіння уламків ракет на польську територію, повідомляє «НБН» з посиланням на видання «РБК-Україна».

За словами Подоляка, необхідно дотримуватись логіки у поясненні будь-яких ексцесів з ракетами, згідно з якою РФ розв’язала війну в Україні та перетворила схід європейського континенту на непередбачуване поле бою.

Тому трагедія рано чи пізно відбувається на території інших країн. Радник глави ОПУ нагадав, що ракети та їхні уламки, якими путінські війська б’ють по Україні, вже неодноразово падали у прикордонних зонах.

«Все це тільки Росія», – запевнив представник Офісу Зеленського.

Нагадаємо, що у вівторок, 15 листопада, росіяни здійснили масовану ракетну атаку на українські об’єкти критичної інфраструктури. У Повітряних силах ЗСУ розповіли, якою кількістю ракет окупанти вдарили по наших містах.

Exit mobile version