Більше, ніж 10 жовтня: у Повітряних силах ЗСУ повідомили, скільки ракет Росія випустила по Україні сьогодні

У Повітряних силах ЗСУ повідомили кількість ракет, які російські окупанти випустили по нашій країні у вівторок, 15 листопада. Загарбники влучили в об'єкти енергетичної інфраструктури у десяти регіонах.

Ракетні атаки на міста України

Ракетні атаки на міста України. Фото – peacekeeping.un.org

В ефірі національного телемарафону речник Повітряних сил армії України Юрій Ігнат повідомив, що країна-агресор влаштувала у наших містах масований ракетний терор, інформує «НБН».

За його словами, росіяни сьогодні випустили по Україні близько 100 ракет, перевищивши 10 жовтня, коли вони атакували нашу країну 84 ракетами. Він запевнив, що протиповітряна оборона працює, є збивання.

Головна мета РФ – об’єкти критичної інфраструктури, проте окупанти б’ють і по житлових будинках. Найбільше влучень зафіксували у центрі та на півночі України. НЕК «Укренерго» розпочала екстрені відключення електрики по всій країні, щоб збалансувати систему.

Нагадаємо, що у Повітряних силах ЗСУ раніше спрогнозували дату масованого ракетного обстрілу нашої країни росіянами – 15-16 листопада, період проведення саміту лідерів «Великої двадцятки» в Індонезії.

Exit mobile version