Близькі до Кремля еліти заговорили про поразку у війні: яка подія в Україні стала для них болісною

Російські еліти почали серйозно говорити про поразку у війні з Україною, незважаючи на те, що у Кремлі налаштовані щодо виконання планів «спецоперації» оптимістичніше.

Кремль

Кремль. Фото – zaks.ru

Про це пише російське видання «Медуза». Співрозмовник журналістів, близький до підприємців з оточення кремлівського диктатора Володимира Путіна, заявив, що в еліт РФ почало з’являтися чітке розуміння того, що справжню війну з Україною вже програно, інформує «НБН».

За його словами, люди почали замислюватися над тим, як жити далі, яке місце в майбутньому вони хочуть зайняти, які робити ставки і на чому грати. Інший співрозмовник видання повідомив, що у Кремлі панують абсолютно інші настрої.

Соратники російського президента-агресора не втрачають надію, через необхідність Заходу в дешевих енергоносіях, там розвалиться коаліція підтримки України. Також керівництво РФ досі вірить у те, що в сусідній державі може відбутися різка зміна політичної ситуації і Володимир Зеленський піде у відставку.

Кремль також вважає, що армія Путіна завдяки мобілізації через кілька місяців стане більш боєздатною і переломить ситуацію на фронті.

Проте поразку російських окупантів у Херсоні близькі до Кремля еліти сприйняли як ганьбу. Болюча подія позначилася на їхньому настрої та підкріпила впевненість у остаточному провалі «спецоперації».

Нагадаємо, що глава України Володимир Зеленський відвідав деокупований Херсон, що викликало обурення у Кремлі. Спікер Путіна Дмитро Пєсков висловився про візит українського президента до звільненого міста.

Exit mobile version