Путін відзначився абсурдною заявою про права та свободи росіян

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що права та свободи російських громадян «гарантовані Конституцією та непорушні», закликавши прискорити процес створення «судів» на тимчасово захоплених українських територіях.

Володимир Путін та росіяни

Володимир Путін та росіяни. Фото – rbc.ru

У вівторок, 29 листопада, президент країни-агресора на З’їзді суддів Російської Федерації закликав «ніколи не забувати», що права та свободи громадян «гарантовані Конституцією», інформує «НБН» з посиланням на Telegram-канал «Смотри».

Путін наголосив на необхідності уникнення поверхневого чи обвинувального підходу під час проведення судових розглядів, розслідувань та інших процесуальних дій.

Крім того, кремлівський диктатор закликав прискорити процес створення «судів» на тимчасово захоплених українських територіях та їх інтегрування до судової системи країни-агресора.

Також глава РФ заговорив про розслідування злочинів нацистів після Другої світової війни. Як стверджує лідер росіян, збір доказів «про їхні звірства триває» і кожен факт злочину має «обов’язково отримати правову оцінку суду».

 Раніше Путін заявив про те, що Росія нібито чекала на возз’єднання Донецької та Луганської областей з Україною.

Exit mobile version