Зеленський розповів про два сценарії завершення війни з Росією

Глава держави Володимир Зеленський назвав два варіанти завершення війни із Російською Федерацією. Президент України пояснив, що відбудеться за найгіршого сценарію.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський. Фото – rbc.ru

На саміті NYT DealBook лідер українців заявив, що війна закінчиться коли переможе наша країна, або коли держава-окупант захоче зупинити збройну агресію, інформує «НБН» із посиланням на видання «Слово і діло».

Зеленський припустив, що РФ може захотіти завершити війну, якщо відчує, що вона слабка, перебуває в ізоляції та залишилася без союзників. Як зазначив президент, з цієї причини дуже важливо партнерам та всьому цивілізованому світу надавати підтримку Україні.

За словами лідера українців, вартість цієї війни вимірюється насамперед у житті його співвітчизників, які борються за свободу та демократію не лише для батьківщини, а й для всього світу.

Глава держави додав, що якщо Україна не зможе стримати російську збройну агресію, війна пошириться на інші території і, можливо, навіть на інші континенти.

Нагадаємо, що Олена Зеленська виступила перед урядом та парламентом Великобританії. Перша леді України закликала посприяти ухваленню резолюції Генасамблеї ООН з організації спеціального трибуналу над Російською Федерацією.

Exit mobile version