Жодних переговорів з Путіним та нацистською Росією не буде: Зеленський розповів, що цікавить Україну

Українська влада не збирається брати участь у переговорах з російськими загарбниками, оскільки вона розглядає світ виключно через власний світогляд.

Володимир Зеленський

Зеленський про війну з Росією.

Як передає “НБН“, про це в інтерв’ю LCI заявив президент України Володимир Зеленський.

За його словами, зараз на чолі РФ перебувають представники нацистського режиму, тому з Володимиром Путіним нема чого обговорювати. У свою чергу Київ має намір домогтися повернення всіх територій, які Росія окупувала з порушенням усіх міжнародних норм.

Більше того, зазначив Зеленський, переговори з Києва з Москвою стану можливими лише після того, як РФ виведе свої війська із захоплених територій у межах кордонів 1991 року. Але оскільки нацистський режим у Росії не поважає співрозмовника, поки що проведення діалогу неможливе.

“Ми зараз зацікавлені у звільненні наших власних земель, територій, які зараз утримують росіяни. Після цього з Росією потрібно буде вести переговори. Їй потрібно продемонструвати готовність з повагою ставитися до свого співрозмовника і повертати нам все, що передбачено норами міжнародного права. Я готовий вести. переговори з такою Росією, проте не з нинішньою нацистською РФ”, – пояснив свою позицію президент України.

Нагадаємо, раніше Зеленський оцінив шанси повторного наступу РФ на Київ.

Exit mobile version