Бахмут ламає не лише армію РФ, а й найманців Путіна: заява Володимира Зеленського (ВІДЕО)

Верховний головнокомандувач Збройних сил України Володимир Зеленський зробив заяву про ситуацію в Бахмуті, зазначивши, що обстановка навколо міста вже ламає не лише російську армію, а й найманців Путіна, хоча самого диктатора це зовсім не зупиняє.

Бахмут

Зеленський про ситуацію під Бахмутом. Фото з відкритих джерел

Як інформує «НБН» із посиланням на вечірнє звернення Зеленського від 19 грудня, Володимира Путіна не зупиняють навіть втрати ворога у майже сто тисяч життів, громадян Російської Федерації.

За словами українського лідера, Бахмут досі залишається найгарячішою точкою на всій лінії фронту. Це понад 1300 кілометрів активних боїв.

«Ще з травня місяця загарбники Російської Федерації всіляко намагаються зламати наш Бахмут. Проте час минає, і вже Бахмут ламає не лише армію РФ, а й найманців Путіна, які змінили на цьому напрямі загублених окупантів. Ви тільки в це вдумайтеся – агресор втратив в Україні вже майже 99 тисяч своїх військових. Днями це буде сто тисяч. І навіщо все це? У Москві ні в кого немає відповіді це питання. Та й не буде. Влада Росії веде війну і витрачає людські життя, причому не своїх близьких, а інших людей. І все тому, що в Кремлі якась купка не може визнати помилок і дуже боїться реальності. Хоча сама реальність говорить сама за себе», – наголосив президент України.

Також глава держави висловив подяку українським бійцям, які всіляко, виявляючи героїзм, утримують Бахмутський напрям, та й увесь Донбас теж.

Раніше Володимир Зеленський оцінив можливість вибуху на Запорізькій АЕС.

Exit mobile version