«Випадали з вікон» або «вмирали від інфаркту» – Піонтковський розповів про новий вид громадянської війни в Росії

Російський політолог, опозиціонер Андрій Піонтковський заявив, що в країні-агресорі вже триває громадянська війна, проте не у звичному розумінні, оскільки це новий вид боротьби за владу.

Андрій Піонтковський

Андрій Піонтковський. Фото - youtube.com

Піонтковський повідомив, що в Російській Федерації наближається війна приватних армій. Це буде не ідеологічна війна 1917-1921 років, коли точилася боротьба за комуністичну ідею чи «нерозділену Росію», інформує «НБН» із посиланням на «24 канал».

За словами експерта, у РФ будуть «бандитські розбірки 90-х», проте у великому масштабі. Він переконаний, що найманці власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина розграбують «Рублівку», олігархів та захоплять великі активи.

«Там буде не дві країни, у Росії буде багато країн», – прогнозує опозиціонер.

Політолог додав, що Пригожин створив свою армію, щоб всіх розграбувати, а «гаманець» Путіна Геннадій Тимченко створює свої війська, щоб зберегти свої мільярди.

Піонтковський зазначив, що війна за владу та багатство вже почалася, що підтверджують епізоди із загадковими смертями менеджерів компаній, які раптово «вмирали від інфаркту» або «випадали з вікон».

«Це схоже на картину останніх років комуністичної влади. Тобто ця війна вже почалася і триває», – резюмував експерт.

Раніше у Держдепі США прокоментували посилення впливу Пригожина у Росії.

Exit mobile version