Росія за крок від внутрішньої війни: Данілов розповів, які три армії боротимуться між собою

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов розповів, що Російська Федерація за крок від внутрішньої війни, боротися за владу будуть приватні силові структури.

Олексій Данілов

Олексій Данілов. Фото – pravda.com.ua

У четвер, 12 січня, в ефірі національного телемарафону чиновник зазначив, що внутрішні суперечки, які відбуваються між приватними силовими структурами в Росії, загострюватимуться, інформує «НБН».

За словами секретаря РНБО, на сьогодні в країні-агресорі існують три армії: війська глави Чечні Рамзана Кадирова, війська олігарха, власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина та Збройні сили РФ, які не поважають ні Кадирова, ні Пригожина.

Данілов зазначив, що власник «вагнерівців» та лідер чеченських бойовиків мріють про владу і коли силові структури почнуть з’ясовувати стосунки між собою – лише питання часу.

«Війна провладних військових компаній обов’язково буде, бо в Росії розпочнеться війна за владу. Ви бачите стан здоров’я Путіна. Це не єдиний моноліт, там дуже багато течій», – наголосив чиновник.

Таку ж думку раніше озвучив російський політолог Андрій Піонтковський. За словами експерта, боротьба за владу та багатство в Росії вже розпочалася, вказавши на низку подій, які свідчать про це.

Exit mobile version