Пєсков зробив заяву про ракетну атаку на Дніпро, згадавши висловлювання Арестовича

У Кремлі прокоментували ракетний удар російських окупантів по багатоповерхівці у Дніпрі. Спікер президента РФ Дмитро Пєсков згадав про слова позаштатного радника глави Офісу президента України Олексія Арестовича.

Дмитро Пєсков

Дмитро Пєсков. Фото – ria.ru

Прес-секретар кремлівського диктатора заперечує причетність військ Російської Федерації до ракетного удару по багатоповерховому будинку в Дніпрі в суботу, 14 січня, інформує «НБН» з посиланням на росЗМІ.

За словами спікера Путіна, військові РФ «не завдають ударів по житлових будинках чи об’єктах соціальної інфраструктури», а вражають нібито лише «замасковані чи очевидні» військові цілі.

При цьому Пєсков згадав про коментар позаштатного радника глави ОПУ Олексія Арестовича, який в ефірі програми російського опозиціонера Марка Фейгіна на YouTube-каналі сказав, що ворожу ракету, ймовірно, збили сили ППО України.

Повідомлення Арестовича розтиражували багато ЗМІ країни-агресора. Пояснюючи свої слова про удар по багатоповерхівці у Дніпрі, радник керівника Офісу Зеленського заявив, що був втомленим, коли говорив це. Проте представник Кремля все одно згадав його коментар.

«Ви самі бачили висновки деяких представників [української] сторони, де йшлося про те, що ця трагедія стала наслідком дії контрракет протиповітряної оборони», – сказав спікер глави РФ.

Раніше Пєсков прокоментував спроби російських окупантів захопити Соледар.

Exit mobile version