Зеленський заявив, що не зовсім розуміє, чи живий Путін: Пєсков відреагував

У Кремлі відреагували на слова українського лідера Володимира Зеленського про те, що він не зовсім розуміє, чи живий російський диктатор Володимир Путін. Прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков прокоментував висловлювання президента України.

Дмитро Пєсков

Дмитро Пєсков. Фото – ria.ru

Спікер глави Російської Федерації заявив, що Путін і його країна для Зеленського та України – велика проблема. За словами Пєскова, «чисто психологічно» український президент «вважав би за краще, щоб ні Росії, ні Путіна не було».

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на російське пропагандистське видання «РБК».

Вкотре прес-секретар лідера росіян вдався до погроз. Представник Кремля заявив, що чим раніше Київ «усвідомить, що Росія та Путін є і будуть» і відмовиться від «всього антиросійського», тим нібито буде краще для України.

Нагадаємо, що Зеленський засумнівався, що президент-агресор РФ все ще живий.

«Я не зовсім розумію, з ким говорити та про що. Я не впевнений, що той президент Росії, який іноді з’являється на хромакеї, що це він і є. Я не зовсім розумію, чи він живий. Чи він приймає рішення, чи хтось там приймає рішення… Що за коло осіб? Я не маю такої інформації», – заявляв український лідер.

Як повідомлялося, Пєсков прокоментував ракетний удар окупантів по багатоповерхівці у Дніпрі. Спікер Путіна відкинув причетність країни-агресора до трагедії, згадавши коментар Олексія Арестовича.

Exit mobile version