Лавров заявив, що Росія «все одно помститься за свою правду»: Гордон відреагував на погрози глави МЗС РФ

Днями глава Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров раптово заговорив про закінчення війни та помсту країни-агресора, а також зізнався, що не знає, як жити далі. Висловлювання дипломата РФ прокоментував український журналіст Дмитро Гордон.

Сергій Лавров

Сергій Лавров. Фото – rbc.ru

В інтерв’ю YouTube-каналу «Популярна політика» Гордон висловився про заяву Лаврова на засіданні МЗС РФ у середу, 18 січня, інформує «НБН».

«Війна колись закінчиться, ми все одно відстоїмо свою правду, але як далі жити, я поки що не уявляю собі. Все залежатиме від того, які висновки зробить Європа», – сказав керівник зовнішньополітичного відомства Росії.

За словами українського журналіста, життя міністра закордонних справ, як і інших соратників кремлівського диктатора Володимира Путіна, закінчено.

«І найобдарованіші це розуміють», – наголосив Гордон.

Він зазначив, що військовим злочинцям із російських еліт не вдасться сховатися ніде. Кремлівські чиновники є міжнародними ізгоями та підуть під Міжнародний трибунал.

«У них є варіант, яким скористалися свого часу Гітлер, Геббельс, пізніше Герінг. Цей варіант вони мають, і вони про це теж, я думаю, знають», – додав Гордон.

Нагадаємо, що Лавров порівняв росіян із євреями часів Голокосту, а Америку та її союзників – із Гітлером. Скандальну заяву міністра закордонних справ РФ прокоментували в МЗС України.

Exit mobile version