Для мене він ніхто – Зеленський висловився про Путіна та переговори з Росією

Глава держави Володимир Зеленський висловився про президента Російської Федерації Володимира Путіна і переговори з кремлівським диктатором.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський. Фото – president.gov.ua

В інтерв’ю Sky News український лідер заявив, що йому не цікаві переговори з російським президентом-агресором, зазначивши, що Москва нібито закликає до миру, одночасно атакуючи нашу країну ракетами, інформує «НБН».

Відповідаючи на запитання про те, чи допоможе зустріч із Путіним завершити війну, Зеленський сказав, що йому не цікавий діалог із кремлівським диктатором.

«Мені це не цікаво. Нецікаво зустрічатися, нецікаво говорити… Я справді не розумію, хто ухвалює рішення в Росії», – зазначив глава України.

Лідер нації підкреслив, що наша країна не має наміру воювати на території Російської Федерації, оскільки люди є пріоритетом. Війна припиниться, коли російські окупаційні сили покинуть Україну.

Відповідаючи на запитання, чи не запізно для переговорного процесу, Зеленський заявив, що після повномасштабного нападу Росії на Україну глава Кремля для нього ніхто.

Нагадаємо, що глава МЗС РФ Сергій Лавров, висловлюючись про переговори Києва та Москви, розповів, хто нібито заважає Україні вступити в діалог із країною-агресором.

Exit mobile version