Не всі розуміють, чим мають займатися депутати під час війни – у «Слузі народу» заявили про виключення Тищенка

Миколу Тищенка виключили з партії «Слуга народу» та звільнили з посади заступника глави фракції через останній скандал з його поїздкою до Таїланду.

Микола Тищенко

Микола Тищенко. Фото – news.liga.net

У четвер, 26 січня, посольство України в Таїланді на Facebook-сторінці анонсувало зустріч із Тищенком 27 січня для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд, інформує «НБН».

Новина викликала великий резонанс. Глава партії «Слуга народу» Давид Арахамія у своєму Telegram-каналі повідомив, що стосовно Тищенка буде вжито жорстких заходів.

«Бачу, що не всі розуміють, чим мають займатись народні депутати під час війни. Тому готуємо низку кадрових рішень: звільнення Миколи Тищенка з посади заступника голови фракції «Слуга Народу»», – заявив він.

Керівник фракції зазначив, що для цього скликається термінове засідання партії.

«Звертаюся до Олени Шуляк із проханням виключити його з партії «Слуга Народу». Впевнений, що нікому не треба пояснювати, за що», – заявив Арахамія.

Пізніше Шуляк у своєму Telegram-каналі повідомила, що Тищенка виключили з фракції. Також нардепа позбавили керівної посади у партії.

Раніше Тищенко спробував зворушити українців, проте осоромився з привітанням з Днем батька.

Exit mobile version