Розчулити українців не вийшло: Тищенко вкотре осоромився з привітанням

Народний депутат від партії «Слуга народу» Микола Тищенко знову став об'єктом для глузувань у соцмережах. Політик хотів зворушити українців привітанням із Днем батька, однак сконфузився.

Микола Тищенко

Микола Тищенко. Фото – rada.gov.ua

На своїй Facebook-сторінці «слуга народу» у понеділок, 17 жовтня, опублікував привітання з Днем батька, яке супроводжував зворушливою історією, повідомляє «НБН».

Політик закликав українців привітати своїх батьків та помріяв про те, як він після перемоги збереться зі своєю родиною за одним столом.

«Тато, я обіцяю, ми вистоїмо», – написав Тищенко.

У коментарях народному обранцю нагадали, що українці святкували День батька 19 червня, оскільки в нашій країні та інших державах прийнято щороку відзначати це свято у третій тиждень червня. У третю неділю жовтня День батька святкують у Російській Федерації, проте депутат не звернув на це уваги.

Нагадаємо, що на початку місяця Тищенко також викликав ажіотаж у ЗМІ після деокупації Лимана. «Слуга народу» у соцмережах хотів повідомити, що місто повернулося під контроль України, проте написав «Ліван наш». Пізніше нардеп звинуватив у провокації колишнього колегу по партії.

Exit mobile version