Чергові погрози РФ на адресу Великобританії: що призвело до такої реакції

Представники посольства Росії у Великобританії попереджають Лондон щодо відправлення винищувачів як військову допомогу Україні.

Зеленський та Сунак

Зустріч Зеленського та Сунака. Фото - reuters.com

Про загрози, що надійшли від дипломатів країни-агресора, пише «НБН», посилаючись на матеріал «Європейської правди».

Від російського посольства посипалися погрози одразу після того, як стало відомо, що прем’єр-міністр Великобританії Ріші Сунак попросив свого міністра оборони розглянути можливості для постачання літаків Україні.

Зокрема, посольство РФ заявило — відправка бойових літаків в Україну обов’язково позначиться в якості «військових і політичних наслідків для європейського континенту і всього світу», а«Росія знатиме, як відреагувати на подібні недружні дії британської сторони».

Окрім цього, дипломати РФ необґрунтовано стверджують — виступ Президента України Володимира Зеленського у Вестмінстері не більше, ніж «театралізована вистава», а візит до Лондона має на меті «підготовку західної громадськості до майбутніх рішень, спрямованих на подальші задоволення постійних і зростаючих вимог київського режиму».

Раніше наш інформаційний портал писав, скільки танків втратили війська Росії з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Exit mobile version