«Танці на кістках»: у РФ готують масштабний мітинг-концерт, присвячений початку війни з Україною

У Кремлі запланували провести 22-го лютого повноцінний концерт, поєднаний з мітингом - передбачається, що в цьому дійстві знову візьме участь Володимир Путін.

Путін

Путін на концерті. Фото - скріншот YouTube-відео.

Про цю досить неоднозначну подію, найімовірнішим місцем проведення якої попередньо назвали велику спортивну арену комплексу «Лужники», пише «НБН», посилаючись на публікацію «РБК».

Зазначимо, що прессекретар Володимира Путіна, Дмитро Пєсков, у відповідь на запит журналістів звично заявив – йому «поки що нічого розповісти» про захід у «Лужниках». Також є інформація, що крім концерту-мітингу в «Лужниках», Кремль може організувати різноманітні виставки на так звану «військово-патріотичну тематику». Таким чином, Путін, ймовірно, має величезне бажання провести святкування максимально близько до річниці початку війни РФ з Україною.

Нагадаємо, що 21-го лютого 2022-го року російською владою було визнано «незалежність» так званих «ДНР/ЛНР», 22-го лютого Кремль уклав певні домовленості про «взаємну допомогу», а вже 24-го лютого, о 3 години 45 хвилин ранку російські окупанти увійшли на територію України.

Раніше ми писали про загрозу чергового ракетного удару, через який у кількох областях України оголосили про відключення електроенергії.

Exit mobile version