Справжнє обличчя РФ: у річницю початку цієї війни знищену російську бронетехніку знову виставлять у кількох країнах ЄС

Чотири танки окупантів, «спалених» у нашій країні, відправили до Європейського Союзу, де ворожа техніка стане основними елементами експозицій, присвячених роковинам вторгнення РФ в Україну.

Танки РФ.

Фото - facebook.com/reznikovoleksii

У яких саме державах Європи відбудуться ці значні події, пише «НБН», посилаючись на офіційний Facebook-аккаунт голови Міністерства оборони України Олексія Резнікова.

За словами Резнікова, у ніч 22-го лютого, дані чотири російські танки «увірвалися» і в країни-члени ЄС і НАТО. Втім, є невеликий нюанс, який можливий виключно завдяки діям захисників України. Тонкість у тому, що з 24-го лютого, громадяни Німеччини, Литви, Латвії та Естонії, фактично в один момент, зможуть побачити – танки РФ тепер потраплятимуть до Європи лише через Україну, і як музейні експонати.

Також, ці синхронні виставки, вважає Резніков, мають дати чіткий і певний сигнал Росії, а в Європі – дозволять поблизу розглянути справжню особу країни-агресора, яка якщо раніше й викликала тотальний страх, то тепер усе частіше — огида та зневага.

Раніше ми писали, як Буданов прокоментував масові пожежі біля Росії.

Exit mobile version