У Києві не Путін, а Байден – політолог Карасьов розповів про справжню причину візиту президента США до столиці України

У понеділок, 20 лютого, американський лідер Джо Байден відвідав столицю України Київ, де зустрівся з українським лідером Володимиром Зеленським. Про те, навіщо голова Білого дому відвідав нашу країну, свою думку озвучив політолог Вадим Карасьов.

Байден та Зеленський

Фото - liga.net

Як інформує «НБН», в інтерв’ю ITON-TV, оприлюдненому на YouTube, Вадим Карасьов заявив:

«Насамперед візит Байдена до Києва – це меседж Путіну. Адже ще рік тому Путін та Росія розраховували на те, що вони будуть у Києві. Що у столиці України буде їхня влада, їхні ставленики. Проте, ні, цього не сталося, а у Києві – Байден замість Путіна. І нічого у них не вийшло, «СВО» провалено».

Крім того, Вадим Карасьов зазначив, що візит Байдена до Києва – це також меседж України в цілому.

«Мовляв, ми вас підтримуємо, підтримуватимемо скільки потрібно. Однак це було зроблено з одним невеликим уточненням – готуйтеся, це не на місяць і не на рік, а можливо на довше. Тому, готуйтеся, вам буде складно. Адже війна затягується. Не виключено, що з гарячої її буде трансформовано в холодну. Але Україна може розраховувати на всебічну підтримку США та трансатлантичних союзників Вашингтона».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як в Офісі президента України відреагували на послання Путіна до Федеральних зборів.

Exit mobile version