Доля подружжя зрадників: суд заарештував величезні активи дружини Медведчука

Українським судом накладено заборону на операції з майном дружини зрадника Віктора Медведчука – Оксани Марченко, оскільки вона обґрунтовано підозрюється у фінансуванні російських окупантів.

Оксана Марченко.

Фото - tsn.ua

Про те, що під арешт потрапило майно на суму понад 5,6 млрд гривень, пише «НБН», посилаючись на офіційну сторінку Служби Безпеки України.

Рішення суду торкнеться пакетів акцій у кількох обленерго нашої країни: по 14 відсотків у двох, і близько 4 відсотків у третьому, які Марченко має у власності через п’ять офшорних компаній.

Крім того, суд заарештував 2 земельні ділянки, 4 житлові будинки в Києві та Криму та 10 автотраспортних засобів, що належать фігурантці справи.

Також під арешт передали активи Марченку у 18 інвестиційних/агропромислових/телекомунікаційних та інших компаніях: перелік включає «Терру-Інвест», «Укркапітал» та «Спорт-Тур». Зазначені фірми використовувались дружиною Медведчука як джерело фінансування російських окупантів: Марченко перераховувала мільйонні суми на рахунки Росгвардії та МВС на тимчасово окупованому Кримському півострові, і поповнювала «податками» бюджет РФ.

Раніше ми писали, що Генштаб ЗСУ пояснив, навіщо ФСБ РФ створила свою ПВК.

Exit mobile version