Буданов повідомив, що Сербія відмовилася передавати Росії зброю: на які країни розраховує Москва

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов розповів, що Сербія відмовила у зброї росіянам, тож вони розраховують купити необхідне через треті країни.

Кирило Буданов

Фото – rbc.ua

В інтерв’ю «Голосу Америки» начальник української військової розвідки повідомив, що Сербія, на яку покладала Москва великі надії, під час повномасштабного вторгнення в Україну відмовилася передавати РФ озброєння, інформує «НБН».

За словами Буданова, майже єдиною країною, яка дійсно передає для армії Путіна більш-менш серйозну зброю, є Іран. З’являлася інформація про те, що Росія отримувала щось від КНДР, проте Україна не має підтвердження цьому.

Глава ГУР МОУ додав, що Кремль зараз намагається придбати будь-що і будь-де, оскільки у ЗС РФ суттєві проблеми. Москва намагається масштабно придбати зброю через треті країни, наприклад М’янму.

«Що з цього вийде, побачимо згодом. Але по факту Росія щодо озброєнь обмежена, скажімо так, Іраном. Станом на даний момент», – зазначив начальник військової розвідки.

Нагадаємо, що раніше з’явилася інформація про можливе постачання дронів з Китаю до РФ. У Пекіні відреагували на відповідні чутки.

Exit mobile version