Кремль йде на все, щоб перемогти: де РФ вербує іноземних найманців для війни в Україні

У Росії вирішили розпочати вербування не лише серед молодих громадян Палестини, а й оплачують участь підрозділів регулярних сирійських військ.

Найманці.

Фото - dw.com

Про те, що для продовження війни проти України, Росії, схоже, вже просто не вистачає власного «гарматного м’яса», і тому доводиться набирати «солдат удачі» у країнах третього світу, пише «НБН», посилаючись на «Голос Америки».

Як стверджують журналісти, палестинцям обіцяють заплатити деякі російські організації по 350 доларів за місяць. Осіб, причетних до найму «живої сили», пов’язують із посольством Палестинської автономії у Лівані. Також, у вербуванні беруть участь представники ліванської радикального угруповання «Хезболла» – саме в ній допомагають відшукати тих палестинців, які або знайомі з управлінням БПЛА, або мають досвід ведення диверсійних дій у міських умовах.

Відповідно до інформації, Москва одразу спрямовує палестинців на фронт в Україні: всього на передову, одразу після завершення недовгого навчання відправлено приблизно 300 осіб, а ще 100 палестинців лише готуються підтримати РФ. Зазначимо, що всі палестинські найманці або є біженцями, або членами руху «ФАТХ» (під керуванням голови Палестинської автономії Махмуда Аббаса).

Що стосується найманців із Сирії, то цим займаються в ПВК «Вагнер», які вважають за краще розбавити свої ряди бійцями сирійських регулярних військ, насамперед із військових частин, які прямо чи опосередковано куруються з РФ. Зазначені найманці вважаються «елітою», і можуть розраховувати на виплати від 500 до 700 доларів/щомісяця, що, за мірками Сирії, є досить великою зарплатою.

Раніше ми писали, що Юрій Бутусов показав кадри із «двохсотими» бойовиками ПВК «Вагнер» під Бахмутом.

Exit mobile version