Та ж історія була з Гітлером – Піонтковський розповів про провал Путіна у конфлікті з військовим керівництвом РФ

Російський опозиціонер, політолог Андрій Піонтковський розповів про конфлікт кремлівського диктатора Володимира Путіна з військовим керівництвом РФ, вказавши на схожість ситуації, в яку потрапив Адольф Гітлер за часів Другої світової війни.

Володимир Путін і Валерій Герасимов

Фото – kremlin.ru

В інтерв’ю YouTube-каналу «Власть & Влащенко» експерт повідомив, що з 10 на 11 січня в Росії стався невеликий військовий переворот. Командувачі окупаційних військ Путіна прийшли до диктатора і зажадали, щоб він поновив на посаді Валерія Герасимова, інформує «НБН».

За словами політолога, схоже відбувалося з Гітлером у «Ніч довгих ножів». Тоді генерал вимагав у фюрера голову керівника штурмових загонів нацистів Ернста Рема, якому згодом диктатор вручив пістолет з одним патроном.

Конфлікт між професійними військовими та штурмовиками стався і в РФ, однак Путін ухвалив найгірше рішення. Російський лідер поновив Герасимова на посаді командувача «спецоперації», «сирійського м’ясника» Сергія Суровікіна прибрав, але забув «приструнити» власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина.

Піонтковський додав, що тепер у РФ можна спостерігати боротьбу «двох титанів», які один одного знищують. Цей конфлікт є однією з характеристик недієздатності путінських військ.

Нагадаємо, Пригожин розповів, що буде з армією Путіна, якщо «вагнерівці» відступлять від Бахмута Донецької області.

Exit mobile version