Безальтернативне майбутнє: у РФ знову ставлять на Путіна у наступній президентській кампанії

Нещодавно у Кремлі пройшов семінар для співробітників власного внутрішньополітичного блоку (куратором є перший заступник голови АП Сергій Кирієнко).

Путін.

Фото - kasparovru.com

Про те, які завдання обговорювалися на цій зустрічі, а також як вони стосуються російських президентських виборів у 2024-му році, пише «НБН», посилаючись на матеріал «РБК-Росія».

Зокрема, адміністрація Путіна поставила завдання затьмарити у майбутній президентській кампанії, запланованій на березень 2024-го року, підсумки попередніх виборів, що відбулися у 2018-му році. При цьому базовий сценарій Кремля щодо ходу підготовки до виборів включає незмінного учасника — Володимира Путіна.

Нагадаємо, що у 2018-му році явка на виборах Путіна склала 67,54 відсотка, і природно, що переможцем став чинний президент, за якого проголосувало 56,4 млн осіб (76,69 відсотка голосів). Саме тоді й писали про «реальні» цифри – за російського диктатора нібито проголосувало не багато, і не мало, а цілих 146 відсотків.

Втім, офіційно про наміри Путіна щодо висування на ще один, п’ятий термін, поки не повідомлялося. За словами прессекретаря Дмитра Пєскова, Путін розповість про своє рішення особисто, ближче до кінця 2023-го року.

Раніше ми писали, що Піонтковський розповів про провал Путіна у конфлікті з військовим керівництвом РФ.

Exit mobile version