Гайдай може подати у відставку вже завтра: ЗМІ розповіли про нове призначення для глави Луганської ОВА

Засоби масової інформації повідомляють про те, що керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай подає у відставку, оскільки на нього очікує нове призначення.

Сергій Гайдай

Фото – president.gov.ua

Видання LB.ua, посилаючись на свої джерела, пише, що вже в середу, 15 березня, Гайдай може повідомити про звільнення з Луганської ОВА. За інформацією співрозмовників журналістів, відставка чиновника пов’язана із новим призначенням, інформує «НБН».

Гайдая можуть призначити послом України у Казахстані. Астана має надати агреман на призначення нового посла після 19 березня, коли відбудуться позачергові парламентські вибори.

Відповідну інформацію у своєму Telegram-каналі повідомив і нардеп Олексій Гончаренко. Він написав, що сьогодні Гайдай звільнився з Луганської обласної адміністрації та незабаром буде його офіційне призначення у Казахстан.

Нагадаємо, що повідомлення про звільнення Гайдая з посади керівника ОВА у ЗМІ з’явилися ще у січні. Тоді чиновник заявив, що немає рішення про його відставку, проте він готовий працювати на іншому напрямку, якщо так вирішить президент.

Exit mobile version