Вони безумовно на ножах – екс-співробітник КДБ розповів, навіщо Путін викликав «на килим» Кадирова

Днями кремлівський диктатор Володимир Путін зустрівся з главою Чеченської Республіки Рамзаном Кадировим. Колишній співробітник КДБ та Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Жирнов стверджує, що Кадирова могли спеціально викликати «на килим» у Кремль.

Володимир Путін і Рамзан Кадиров

Фото – zn.ua

На думку Жирнова, Путін запросив главу Чечні на зустріч, щоб публічно познущатися з нього. Диктатору могли доповісти про якісь плани Кадирова, що суперечать його політиці.

Про це повідомляє «НБН» із посиланням на «24 канал».

Екс-співробітник КДБ стверджує, що президент-агресор і глава Чечні безумовно перебувають на ножах, оскільки Путін ліквідував батька Кадирова руками ФСБ. Ахмат Кадиров був серйозним політиком у республіці і був дуже незручним для Кремля.

Після вбивства Кадирова-старшого російський лідер зробив ставку на його сина, йому потрібен був «місцевий бандит» у Чечні, щоб тримати республіку в кулаці.

Однак і Путін потрібен Кадирову, оскільки лише диктатор може захистити його від кровних ворогів. При цьому, за словами Жирнова, якби глава Чечні був розумніше, він потоваришував би з важливими чиновниками, щоб не бути таким зручним для Москви.

Раніше зустріч Путіна з Кадировим проаналізували в Інституті вивчення війни. Аналітики розповіли, чого боїться глава Чеченської Республіки.

Exit mobile version