Розміщення ядерної зброї РФ у Білорусі: американський політик розповів, як Захід відреагує на погрози Путіна

Американський політик, громадський діяч, депутат від округу Рок у штаті Вісконсін Юрій Рашкін розповів, чи вдасться кремлівському диктатору Володимиру Путіну залякати Захід погрозами розмістити ядерне озброєння у Білорусі.

Володимир Путін

Фото – radiosvoboda.org

В ефірі «24 каналу» політичний діяч пояснив, що, погрожуючи розмістити ядерну зброю на території Республіки Білорусь, глава Кремля хотів, щоб його світ знову став сприймати серйозно і припинив допомагати Україні, інформує «НБН».

За словами Рашкіна, таку заяву Путіна можна розглядати як шантаж, якщо він справді завезе у РБ ядерну зброю, і як блеф – якщо диктатор цього не зробить.

Американський депутат зазначив, що подібні погрози російського лідера показують Міноборони США, що з проблемою потрібно буде розбиратися через 2-3 місяці, коли наблизиться дата, визначена главою РФ. До цього моменту багато що може змінитися як на полі бою в Україні, так і всередині країни-агресора.

Політик запевнив, що ніхто на Заході не має наміру вести з президентом Росії переговори, а лише обмінюватись погрозами з Москвою. Озвучуючи конкретну дату, диктатор називає свою «ціну» і хоче, щоб з ним торгувалися. Однак якщо Путін не розмістить ядерну зброю в Білорусі, його чергова спроба шантажу перетвориться на блеф.

Раніше на ядерні погрози Путіна відреагували у Головному управлінні розвідки Міноборони України.

Exit mobile version