Знали троє людей: у Буданова розкрили, хто в Кремлі був у курсі рішення Путіна про повномасштабне вторгнення

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов розповів, хто в Кремлі знав про намір російського президента-агресора Володимира Путіна здійснити повномасштабний напад на нашу країну.

Кремль

Фото – novayagazeta.ru

В інтерв’ю виданню Gazeta.ua Юсов заявив, що про рішення російського лідера розпочати повномасштабне вторгнення в Україну в Кремлі знали троє людей, одна з них – секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, повідомляє «НБН».

За словами представника військової розвідки, диктатура в сучасній Росії не передбачає будь-якого обговорення, всі рішення ухвалюються однією некомпетентною і не дуже освіченою людиною. З цієї причини політика Кремля має для країни катастрофічні наслідки.

Рішення про повномасштабний напад на Україну Путін приймав одноосібно. Зараз російські еліти почали усвідомлювати, що вторгнення до сусідньої держави – величезна помилка та злочин. Вони розуміють, що фінал бойових дій буде сумним для РФ та її громадян.

Спікер ГУР зазначив, що представники еліт шукають варіанти того, як забезпечити свою безпеку та врятувати бізнес. Він порадив диктатору та наближеним до нього подивитися комедію «Смерть Сталіна», щоб вони розуміли, що на них чекає в майбутньому.

Раніше у Буданова оцінили можливість прямої участі Республіки Білорусь у війні проти України.

Exit mobile version