Резніков висловився про остаточну перемогу України над РФ у війні: є три критерії

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков розповів, які критерії стануть свідченням того, що наша країна здобула остаточну перемогу над Російською Федерацією.

Олексій Резніков

Фото – 24tv.ua

В інтерв’ю польському виданню Gazeta Wyborcza міністр оборони заявив, що є три критерії остаточної поразки держави-терориста у війні проти України, інформує «НБН».

Резніков розповів, що перша умова остаточної перемоги нашої країни полягає у відновленні державних кордонів 1991 року, враховуючи повернення Кримського півострова.

Другий критерій, за словами глави Міноборони, це забезпечення безпеки та свободи для українців. Будь-який громадянин має отримати можливість сісти у столиці на міжнародний рейс та полетіти, куди захоче.

Остання третя умова перемоги України – вердикт гаазького Міжнародного кримінального суду у справі військових злочинців РФ. На думку чиновника, цей процес має бути схожим на Нюрнберг, який колись змінив німецьку націю.

Резніков зазначив, що на виконання цього критерію може піти більше часу, проте він стане гарантією того, що з боку Російської Федерації немає загрози для України та інших країн, або вона зведена до мінімуму.

Раніше радник глави ОПУ Михайло Подоляк озвучив кілька варіантів покарання Росії за злочини проти українців.

Exit mobile version