Нового «Мінська» не буде: Резніков пояснив, чому Україна не підпише мирні угоди з РФ

Глава Міністерства оборони України Олексій Резніков назвав три причини, через які Київ не підписуватиме з Російською Федерацією мирні угоди.

Олексій Резніков

Фото – mil.in.ua

В інтерв’ю виданню NV керівник оборонного відомства заявив, що українське керівництво відмовляється знову підписувати з Москвою нові «Мінські домовленості», на що є кілька причин, повідомляє «НБН».

За словами Резнікова, Київ не вірить, що Кремль виконуватиме угоди та буде дотримуватися обіцянок. Після мінського процесу росіянам уже ніхто не довіряє. Крім того, глава держави Володимир Зеленський заявив, що він не сяде за стіл переговорів із нинішнім керівництвом РФ.

Міністр зазначив, що не погодиться на новий «Мінськ» й український народ, що підтверджують соцопитування. Результати досліджень показують, що суспільство прагне деокупації територій та перемоги у війні.

Глава Міноборони додав, що нових мирних угод із країною-агресором не буде, оскільки парламент також не піде на це. Законодавчий орган відображає думку українців, позиція яких щодо Росії залишається незмінною.

Раніше Резніков висловився про весняний контрнаступ армії України, пояснивши, яку інформацію не може розголошувати оборонне відомство.

Exit mobile version