Росія готується до затяжної війни: у Міноборони Британії прокоментували рішення про електронні повістки

Представники британської розвідки заявили, що Російська Федерація готується до затяжної війни, про це свідчить введення електронних повісток на території країни.

Російська армія в Україні

Фото — NBC News

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на Міноборони Британії.

Державна дума Російської Федерації 11 квітня ухвалила новий закон про створення нового єдиного реєстру осіб, які можуть служити в армії. Одним із ключових пунктів цього закону стає можливість роздавати повістки не лише поштою, а й в електронному вигляді.  Таким чином, влада РФ зможе роздати повістки навіть тим, хто раніше ухилявся.

Так, у зв’язку з цим у британській розвідці повідомили, що такі дії можуть свідчити лише про те, що Російська Федерація безперечно готується до затяжної війни проти України.

Але, при цьому, на даний момент Росія все ж таки не готується провести масштабну мобілізацію, а основна увага зараз йде на набір добровольців до складу військ РФ.

Також там зазначили, що у разі, якщо громадяни Росії ухилятимуться і від електронних повісток, то таким чином влада їх відразу ж каратиме. Одними із покарань можуть стати проблеми з працевлаштуванням, а також заборона на виїзд до інших країн.

Зазначимо, що раніше ми писали, коли росіяни зможуть активізувати ракетні удари по Україні.

Exit mobile version