Коли Україна отримає звіт Єврокомісії щодо вступу до ЄС: Шмигаль назвав терміни

Глава українського уряду Денис Шмигаль повідомив, коли Єврокомісія надасть Києву звіт щодо вступу країни до Європейського Союзу.

Денис Шмигаль

Фото – vesti.ua

У четвер, 27 квітня, під час прес-конференції глава Кабінету міністрів повідомив, що наша країна виконала всі сім рекомендацій Європейської комісії, які були озвучені під час надання Україні статусу кандидата у члени ЄС, інформує «НБН».

За словами Шмигаля, наша країна виконує всі реформи для інтеграції до Європейського Союзу, незважаючи на війну із Російською Федерацією. Чиновник наголосив, що в Україні створено антикорупційну структуру, яка повністю функціонує.

Прем’єр-міністр запевнив, що Київ буде готовий до процедури переговорів наприкінці цього року. Крім того, до кінця весни стане відомим проміжний звіт Європейської комісії про результати виконання Україною семи рекомендацій.

Вже восени має з’явитися офіційний звіт, який започаткує переговорний процес щодо інтеграції нашої країни до Європейського Союзу.

Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба розповів про «союзника» Кремля, який допомагає йому затягнути вступ нашої країни до НАТО.

Exit mobile version