Контрнаступ ЗСУ: у Буданова пояснили, чому Пригожин так активно коментує масштабну операцію України

Речник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов пояснив, чому російський олігарх, власник ПВК «Вагнер» Євген Пригожин так активно коментує контрнаступ наших військ.

Євген Пригожин

Фото – rbc.ru

В інтерв’ю виданню «РБК-Україна» Юсов прокоментував заяви «кухаря Путіна» щодо українського контрнаступу. За його словами, коментарі олігарха – частина підготовки еліт РФ до життя після поразки у війні, інформує «НБН».

За словами спікера ГУР МОУ, Пригожин висловлюється не лише від свого імені, а й від імені його партнерів та покровителів, які дозволяють собі робити подібні заяви.

Представник розвідки пояснив, що військові та політичні еліти розглядають різні варіанти розвитку подій, зокрема планують життя після кремлівського диктатора та поразки у війні проти України.

Представники еліт – це різні середовища, які можуть конкурувати між собою й їх кількість лише зростатиме. Заява власника ПВК про виведення його найманців із Бахмута Донецької області свідчить про підготовку до пошуку крайнього у майбутньому. Якщо через кілька місяців ситуація на Донбасі для армії Путіна не покращиться, олігарх згадає про свої ранні висловлювання, щоб зняти з себе відповідальність за невдачі окупантів.

Раніше в Інституті вивчення війни розповіли, як Пригожин та голова Чечні Рамзан Кадиров шантажували оборонне відомство РФ.

Exit mobile version