Ми не в голлівудському фільмі: в ОПУ закликали не розглядати контрнаступ ЗСУ як вирішальну битву

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк закликав не сприймати контрнаступ ЗСУ як одну битву, яка все вирішить у війні проти Російської Федерації.

Офіс президента України

Фото – 5.ua

В ефірі національного телемарафону представник Офісу Зеленського розповів, що до контрнаступу ЗСУ потрібен свідомий підхід з урахуванням усіх ризиків, інформує «НБН».

За словами Подоляка, не варто перетворювати масштабну військову операцію на голлівудський фільм, де «одна битва за Гондор все вирішить у боротьбі за Середзем’я».

Радник голови ОПУ закликав брати до уваги масштаб та інтенсивність війни, ресурси, які країна-агресор вкладає у ведення бойових дій, зокрема мобілізованих.

Чиновник пояснив, що контрнаступ армії України – низка заходів та питання багатьох подій, розтягнутих у часі. Насамперед майбутні контратаки ЗСУ покликані «обнулити» морально-вольовий дух росіян і цей процес уже запущено. Він додав, що сьогодні на представників РФ дивляться як на нікчем, які «не повинні сидіти за серйозним столом».

Раніше глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба висловився про контрнаступ ЗСУ, пояснивши, яку битву у війні з Росією слід вважати вирішальною.

Exit mobile version