«Євробачення-2023»: Зеленський розповів, чому йому не сподобалася ідея проведення конкурсу у Британії

Глава держави Володимир Зеленський пояснив, чому йому не сподобалася ідея перенесення «Євробачення-2023» з України до Великобританії і які країни він розглядав для проведення конкурсу.

Володимир Зеленський

Фото – REUTERS / Ukrainian Presidential Press Service

В інтерв’ю громадським мовникам-членам Eurovision News український лідер зізнався, що він не був у захваті від пропозиції організувати «Євробачення-2023» в одному з міст Британії.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на ВВС.

За словами президента, для нього у пріоритеті перемога нашої країни у війні проти Російської Федерації, проте він також займався питанням проведення масштабного пісенного конкурсу.

Зеленський зізнався, що він поважає Велику Британію та її громадян, проте він хотів провести «Євробачення» в одній із держав, яка має спільні кордони з Україною.

Глава держави зазначив, що «Євробачення» могло відбутися у Польщі чи Словаччині, чи іншій країні, яка знаходиться близько до нашої, щоб українці змогли поїхати подивитись шоу наживо.

Президент додав, що люди, які приймали рішення про проведення конкурсу, мали інший погляд на це. Проте головне те, що «Євробачення» відбувається.

Нагадаємо, букмекери оновили рейтинг учасників «Євробачення», в якому українські конкурсанти посіли нову позицію.

Exit mobile version