«Розбірки» Пригожина і Шойгу: в ГУР розповіли, що стоїть за гучним конфліктом олігарха та Міноборони РФ

Спікер Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов висловився про конфлікт між російським олігархом, власником ПВК «Вагнер» Євгеном Пригожіним та Міністерством оборони країни-агресора.

Євген Пригожин та Сергій Шойгу

Фото – 24tv.ua

В ефірі національного телемарафону представник української розвідки заявив, що «розбірки» між «кухарем Путіна» та головою оборонного відомства Російської Федерації Сергієм Шойгу відбуваються через страх перед відповідальністю за неминучу геополітичну поразку держави-терориста, інформує «НБН».

За словами Юсова, олігарх і військове керівництво перебувають у стресі та сум’ятті через невизначеність їхнього майбутнього після усунення президента-агресора та остаточної поразки армії Путіна у війні.

Спікер ГУР МОУ додав, що ні Пригожин, ні Шойгу, ні голова Генерального штабу ЗС РФ Валерій Герасимов не хочуть відповідати за провал так званої «СВО», тому вони зайнялися пошуком крайніх, визначаючи, хто з них виявиться винним.

Нагадаємо, що Пригожин відправив Шойгу відкритий лист, у якому потролив главу Міноборони РФ, запросивши його приїхати у Бахмут Донецької області.

Exit mobile version