Буданов пообіцяв, що окупанти захлинуться кров’ю на війні в Україні: Пєсков відреагував на слова глави ГУР

Начальник Головного управління Міністерства оборони України Кирило Буданов пообіцяв, що російські загарбники захлинуться кров'ю на війні в нашій країні. У Кремлі відреагували на його слова.

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

Глава військової розвідки у День пам’яті 8 травня звернувся до співвітчизників, пообіцявши, що українці помстяться російським окупантам за кожний скоєний у нашій країні злочин. Буданов заявив, що російська орда захлинеться кров’ю своїх солдатів, інформує «НБН».

На заяву глави ГУР МОУ відреагував речник кремлівського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков. Прес-секретар президента-агресора назвав слова Буданова жахливими.

За його словами, нібито висловлювання начальника української розвідки підтверджують, що Київ є організатором терактів. Він додав, що обіцянка Буданова помститися росіянам «підтверджує правильність» рішення глави РФ розпочати так звану «спецоперацію».

Раніше Буданов анонсував «сюрпризи» для Росії, чим налякав рупорів путінського режиму. Пропагандисти заговорили про удар по «центру РФ» 9 травня.

Exit mobile version