В ОПУ прокоментували цинічні виправдання Пєскова та розповіли, що потрібно провести в РФ після війни

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував слова представника Кремля Дмитра Пєскова про те, чому РФ «застрягла» у війні та пояснив, що має бути з країною-агресором після поразки.

Дмитро Пєсков

Фото – ria.ru

В інтерв’ю «24 каналу» представник Офісу Зеленського відреагував на виправдання спікера Путіна щодо того, що Росія «застрягла» у війні. Пєсков цинічно виправдовував це тим, що окупанти «намагаються зберігати інфраструктуру та життя людей», інформує «НБН».

Чиновник запевнив, що сьогодні країна-агресор уже не просувається у своїх спробах ліквідувати Україну. Незважаючи на те, що ЗС РФ змогли окупувати частину територій нашої держави, зараз вони втрачають велику кількість живої сили та інших ресурсів.

За словами Подоляка, після перемоги України у війні в Росії слід провести демілітаризацію, яку не завершили після розпаду СРСР. Обмеження армії, боєприпасів РФ, відхід її нинішньої політичної еліти обнулить її репутацію як держави, якої мають боятися у світі.

Раніше в інтерв’ю Пєсков заявив, що держава-терорист продовжує так звану «СВО», оскільки не виконала її завдання. Також спікер Путіна не втрачає надії на те, що окупанти «посунуть» армію України на Донбасі.

Exit mobile version