Українські контратаки зривають плани окупантів у Бахмуті: аналітики розповіли деталі про успіхи ЗСУ

Аналітики розповіли про те, що російські окупанти більше не можуть здійснювати плани щодо оточення українських військових у Бахмуті через успішність контратак ЗСУ.

ЗСУ

Фото - NBC News

Про це пише “НБН”, посилаючись на дані ISW.

Експерти розповіли, що завдяки тому, що українські військові останнім часом здійснили кілька вдалих контратак у Бахмуті, плани російських військових щодо оточення ЗСУ в місті залишаються лише мріями.

До того ж такі контратаки бійців Збройних сил України змусили росіян виділити додаткові ресурси для стримування. Тим самим окупантам вдалося сповільнити український поступ у Бахмуті.

Також варто зазначити, що заступник міністра оборони України Ганна Маляр розповіла про те, що ЗСУ все ж таки продовжують просуватися на Бахмутському напрямку. За її інформацією, останнім часом українські бійці змогли просунутися на південній і північній околицях Бахмуту на 500 і 1000 метрів відповідно.

Але незважаючи на те, що російські окупанти все ж таки змогли призупинити українські контратаки експерти вважають, що війська армії Російської Федерації на флангах у Бахмуті є досить слабкими.

Слід нагадати, що раніше ми писали про подробиці просування українських військових у Бахмуті.

Exit mobile version