Відмовитись від вступу до НАТО та віддати власні території: у Росії розповіли, за яких умов готові піти на “мир” з Україною

Представник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Михайло Галузін розповів, за яких умов РФ готова піти на мир з Україною.

Галузін

Фото - росЗМІ

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на “ТАСС“.

Вкотре російська влада заявила про те, що для того, щоб досягти мирного врегулювання конфлікту, українська сторона повинна відмовитися від власних територій. Також Галузін заявив, що Україна має відмовитись і від вступу до Європейського Союзу та НАТО.

“Для досягнення всеосяжного, справедливого та міцного світу Україна має повернутися до нейтрального позаблокового статусу, зафіксованого у Декларації про її державний суверенітет 1990 року, відмовитися від вступу до НАТО та ЄС”. – Галузін.

Крім цього не обійшлося і без стандартного російського “денацифікація” та “демілітаризація”. А також представник МЗС зазначив, що “світу” можна досягти лише в тому випадку, якщо ЗСУ припинять вести бойові дії.

У свою чергу глава Офісу президента України Андрій Єрмак заявив, що країна не піде на переговори з окупантами доти, доки тут будуть ворожі солдати.

Слід зазначити, що раніше Зеленський підписав новий закон про мобілізацію.

Exit mobile version