Данілов відповів на погрози Кадирова: секретар РНБО розповів, кому насправді має помститися глава Чечні

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов відповів на погрози глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова про «помсту у повному розумінні слова» за атаку БПЛА на російську столицю.

Олексій Данілов

Фото – sluga-narodu.com

У своєму мікроблозі в Twitter чиновник заявив, що Кадирову варто помститися Москві та особисто кремлівському диктатору Володимиру Путіну, а не озвучувати погрози на адресу нашої країни, інформує «НБН».

Секретар РНБО нагадав, що це росіяни знищували чеченців, принесли на їхню землю століття рабства, закатували та вбили тисячі жінок і дітей, зруйнували міста та осквернили могили предків.

Данілов підкреслив, що не українські танки зрівняли з землею місто Грозний разом із його мирними жителями. Він запевнив, що чеченський народ пам’ятає про це та інші злочини Росії.

Зазначимо, що Кадиров закликав до помсти за удар безпілотників по Москві та її передмісті. Ставленик Кремля цинічно заявив про «терористичні методи» Києва, пообіцявши «відповісти» Україні, яка нібито винна в інциденті.

Як повідомлялося, глава РФ Володимир Путін навмисно применшив значення атаки дронів на Москву. В Інституті вивчення війни пояснили, що хоче приховати диктатор.

Exit mobile version