Росія вбила цих дітей – Зеленський назвав кількість маленьких українців, які загинули внаслідок вторгнення РФ

Глава держави Володимир Зеленський розповів, скільки юних українських громадян загинули внаслідок повномасштабного вторгнення військ Російської Федерації до нашої країни.

Володимир Зеленський

Фото – instagram.com/zelenskiy_official

У середу, 31 травня, під час прес-конференції «UA. Війна. Недоспівана колискова» український лідер повідомив, скільки дітей загинуло в нашій країні внаслідок повномасштабного нападу російських окупаційних сил, інформує «НБН».

Зеленський заявив, що держава-терорист вбила щонайменше 483 маленьких українця. Глава держави зазначив, що не можна сказати про цих загиблих дітей, що «вони стали жертвами» агресії РФ або с»тали жертвами збройного конфлікту» – країна-агресор вбила юних громадян України.

Президент додав, що ще майже тисячу маленьких українців Російська Федерація покалічила і про це не можна сказати, що «вони отримали ушкодження внаслідок бойових дій».

Раніше український лідер розповів, що російський диктатор Володимир Путін обманює навіть країни, які близькі до РФ. Зокрема, Зеленський нагадав, що глава Кремля обіцяв лідерові КНР.

Exit mobile version