Окупанти не можуть стримати український контрнаступ: у Міноборони розповіли про переміщення російських військ із Херсонщини

Представник Міністерства оборони України розповіла про те, що російські окупаційні війська переміщують свої боєздатні частини з Херсонського напрямку, оскільки не можуть стримати контрнаступ ЗСУ.

Маляр

Фото - СтопКор

Про це повідомляє “НБН” із посиланням на заяву Маляр у телеграм-каналі.

Маляр розповіла про те, що російські окупанти зараз займаються переміщенням своїх військових частин з Херсонського напрямку. При цьому вона зазначає, що окупанти переміщують саме боєздатні підрозділи, такі як морські піхотинці та десантники.

Заступник міністра оборони України говорить про те, що такі дії окупантів свідчать лише про те, що через величезні втрати та обмеженість у резервах окупанти не зможуть утримати контрнаступ ЗСУ на різних напрямках. Тому вони просто намагаються “звузити” географію атак українських військ.

До речі, вона також зазначила, що тепер для всіх стає очевидною мета підриву Каховської гідроелектростанції. Це було зроблено для того, щоб “зупинити” український контрнаступ.

Зазначимо, раніше Зеленський прокоментував контрнаступ ЗСУ.

Exit mobile version